Velkommen til Toyota Roadshow!

Endelig kan vi gjenta suksessen fra 2019! Nå kommer Toyota Roadshow til oss, sammen med driftekongene Fredric Aasbø og Ole Morten Davanger! Sett av tirsdag 06.09.2022 kl 17.00 - 19.00

Gjør deg klar for fete biler, konkurranser og svidd gummi når Fredric spinner opp til drifteshow! 

Toyota tar med seg de tøffeste bilene fra “årets kolleksjon” til forhandlere hele Norge rundt, og nå kommer de til oss. 

Opplev den splitter nye Toyota GR86, tøffe GR Yaris og ikke minst den legendariske Toyota GR Supra - live!

Vi stiller med grill, mat, musikk, giveaways og drifteshow med selveste Fredric Aasbø , verdensmester i formula drift 2021!

Kom og kjenn duften av svidd gummi!

Vi gleder oss, og håper vi ser deg!

Toyota GR 86

Lukk opp døren til den spennende GR-verdenen, og vær klar til å oppleve virkelig Waku-Doki. GR86 har lav vekt og stylingen er influert av TOYOTA GAZOO Racing. Effekten kommer fra en frontmontert boxermotor på 2,4 liter som driver bakhjulene. Og resultatet? Rendyrket adrenalinpumping for den som sitter bak rattet. 

Opplev den på vårt roadshow!

Toyota GR Yaris

Siden GR Yaris er utviklet i samarbeid med TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, har den fatning som en rallystjerne, og de har overført motorsportsteknologi og ekspertise til veien.

Med effekt på 261 HK (DIN) og dreiemoment på 360 Nm sørger den nyutviklede, 3-sylindrede turbomotoren med 1,6 liters volum for utmerket akselerasjon og respons.

Sjekk den ut på vårt Roadshow!

Toyota GR Supra - legenden!

Toyota Supra er legendarisk blant sportsbilinteresserte, kinogjengere og gamere. Den har skaffet seg en fast plass i populærkulturen gjennom de siste 40 årene. Den nye Toyota GR Supras aner kan faktisk føres helt tilbake til 1960-årene og den ikoniske Toyota 2000GT. Nå, etter 17 års pause, er Supra-navnet tilbake for å fronte Toyotas GR-modeller!

Vi sees!